Mazda6 GJ PE 2012 sedan soul red
1, 2
tak będzie wyglądał mój następny samochód jakbyś chciał się zamienić na gg, to ja z chęcią nowa 6 jest...
niesamowicie ładny samochód, gratuluje i nieco zazdroszczę
Blog Podwójna Ciągła najnowsze: Aktywna aerodynamika
Siedziałem w dokładnie takiej samej w markecie ( stała wystawiona ) i od razu poczułem że to jest to Polatam jeszcze pare lat moją, ale na dzień dzisiejszy następczynia by wyglądała dokładnie tak jak Twoje auto :–) gratuluje zakupu!
- Od: 16 wrz 2007, 21:14
- Auto: Mazda 6 GG 2003r. benz. 2.0
Widząc to auto w lusterku, aż czuć respekt
"Jeżeli po zaparkowaniu auta pod domem nie obejrzysz się za nim idąc w kierunku domu, znaczy że wybrałeś nie to auto"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
"(...)A zapytany dlaczego Xedos, odpowiedział:
-Jak to dlaczego? A czy jest jakikolwiek inny wybór dla ludzi chcących poważnie wyglądać ?"
- Od: 26 lut 2013, 00:31
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 '93
Kaszel91 napisał(a):Widząc to auto w lusterku, aż czuć respekt
Ja nie miałem jeszcze takiej okazji mało tego jeździ póki co
- Od: 16 wrz 2007, 21:14
- Auto: Mazda 6 GG 2003r. benz. 2.0
Kaszel91 napisał(a):Widząc to auto w lusterku, aż czuć respekt
Czytałem opinie tu na forum posiadaczy GJ i dla większość Słabo sie zbierają 165km to mało i 185 dużej różnicy nie robi to opinie posiadacz GJ ,Respekt oczywiście wygląd ma przecudowny ,a twojej 18" życzę i bezawaryjności .
Proste są dla szybkich samochodów,zakręty dla szybkich kierowców. CMc.
kris_zabrze napisał(a):Kaszel91 napisał(a):Widząc to auto w lusterku, aż czuć respekt
Ja nie miałem jeszcze takiej okazji mało tego jeździ póki co
Mało? Ja co chwilę w Łodzi taką widzę, będąc w Warszawie widziałem sporo GJ.
brodaM6 napisał(a):Kaszel91 napisał(a):Widząc to auto w lusterku, aż czuć respekt
Czytałem opinie tu na forum posiadaczy GJ i dla większość Słabo sie zbierają 165km to mało i 185 dużej różnicy nie robi to opinie posiadacz GJ ,Respekt oczywiście wygląd ma przecudowny ,a twojej 18" życzę i bezawaryjności .
A we wszystkich testach tak wychwalają nowe silniki. Jak ktoś się przesiada z diesla to wolnossącej benzyny to nic dziwnego, że ma takie zdanie bo inne wytłumaczenia nie widzę.
elegancka, moje Gratulacje!
Też bardzo mi się podoba ten kolor, jednakże na specyfikę mojej pracy musiałem wybrać kolor WHITE SNOWFLAKES, czyli nasza Biała Perła.
Jak tylko pogoda pozwoli na zdjęcia umieszczę tu swoją i szerszą prezentację
Szerokości i bezawaryjności !
Też bardzo mi się podoba ten kolor, jednakże na specyfikę mojej pracy musiałem wybrać kolor WHITE SNOWFLAKES, czyli nasza Biała Perła.
Jak tylko pogoda pozwoli na zdjęcia umieszczę tu swoją i szerszą prezentację
Szerokości i bezawaryjności !
- Od: 9 gru 2014, 22:35
- Auto: Mazda 6 2.2 Diesel 150 SEL NAV 2013
Ostatnia wizyta: 22 sie 2013 23:07
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
1, 2